Anders

Blide, rolige Yago:

  1. Han snuser og undersøger med det samme. Han logrer og er nysgerrig, han går roligt rundt, piver lidt og vil gerne i kontakt med TP, han vil op, men søger videre. Kommer i ca halvdelen af rummet og har lidt lyd på.
  2. Han er tryg og følger villigt og tæt TP
  3. Han er tryg og glad – han søger op til TP
  4. Han er tryg ved løft fra gulvet og rolig i kroppen da han vendes på ryggen. Han tager fint øjenkontakt
  5. Han apporterer og afleverer 3 gange. Han har ikke lyd på, men har lidt ”ventileren” på ved returløb og det bliver mere og mere for hver gang. Han kører let op over opgaven – obs varsom med markeringer. Ved sidste aflevering, har han en smule tendens til nipperi i papiret.
  6. Han starter meget modigt ud, men kommer på ”dybt vand” og bruger fornuftigt nok TP og viser så fin byttedrift
  7. Han har fin reaktion og afreaktion på lyd og følger lyden modigt op
  8. Han står lidt afventende, han virker mentalt træt. Han vælger elefanten, undersøger derefter anden, børsten og bamsen. Han leger med lyd på, men kan fint underholde sig selv

Han er en sød, social og mild hvalp. Han søger trygge rammer, men kaster sig ind imellem for modigt ud på opgaverne og ender på ”dybt vand”. Han skal have en fører som ikke giver ham større opgaver en d han kan gabe over. Han kan blive lidt vims, som kan udmynte sig i stress hvis han presses. Han skal føres roligt, så kan han blive en fin trænings-/jagthund.