Velkommen til min hjemmeside.

Lidt om mig selv:

Jeg startede med hundetræning og konkurrence i DCH i 2005 med vores første "store" hund. I 2011 købte jeg en labrador som jeg også startede i DCH med - det var planen at den skulle være min næste konkurrencehund i DCH. Men samtidig startede jeg på træning i DRK og fandt hurtigt ud af hvor meget min labrador elskede træningen og øvelserne i DRK. Efter et års tid trænede jeg udelukkende i DRK.

Jeg har efterhånden deltaget i mange holdtræninger og konkurrencer og Yucca er placeret til og træner/konkurrerer i vinderklasserne. Vi er i jagtsæsonen på mange husmands- og godsjagter som opsamler og driver. 

Derudover har jeg en tæve efter Yucca og Zachos første kuld. Hun er nu kvalificeret til vinderklasse klasse og deltager også som opsamler og driver på husmands- og godsjagter.

Begge tæver har bestået kvalifikationsprøven i DRK. Derudover er Ajo udstillet i opnåede VG i brugshundeklassen.

Jeg er også træner i DRK, hvilket jeg også syntes er sjovt og givende, og hvor man ser mange nye hunde "på vej frem" og deres nye og "gamle" hundefører. Ud over træning af hvalpe/hunde i DRK træner jeg i øjeblikket også egne hvalpe fra 2018 kuldet. 

I 2016 gennemførte jeg DKK opdrætteruddannelse.

I 2017 har jeg gennemført DRK træneruddannelse. 

Jeg vægter brugeegenskaber og sundhed højest i mit avlsarbejde. Ved kombinationen af forældredyrerne har jeg fået det udseendet og de gode samarbejdsegenskaber som jeg i mit avlsarbejde gerne vil have. 

Jeg håber du finder hvad du søger og du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Astrid Silleborg
Randersvej 63
8370 Hadsten
Danmark

 

  • Yucca

  • Ajo